Servis ogrevalnih sistemov in klimatskih naprav

Uradni servis Ferroli, Herz in LG

Pravilno nameščene naprave in redno servisiranje so dobra osnova za nemoteno delovanje vašega ogevalnega sistema in klimatskih naprav. Iz navedenih razlogov je dobro zaupati vaše naprave uradno izobraženemu servisu, ki dobro pozna naprave in v skrajnih primerih le-temu priskoči na pomoč sam proizvajalec.

Odoo - Sample 3 for three columns

Uradni servis za klime in toplotne črpalke LG

Smo uradno pooblaščeni servis za klime, toplotne črpalke in VRF sistemov proizvajalca LG. V našem centru izobražujemo zunanje partnerje, ki izvajajo montažo HVAC sistemov LG.

Odoo - Sample 1 for three columns

Servisna točka Ferroli

Smo uradna in direktna servisna točka za kotle, gorilnike, toplotne črpalke in ostale ogrevalne naprave proizvajalca Ferroli. Razpologamo z originalnimi rezervnimi deli in smo pooblaščeni za zagone. Ferroli zagotavlja polno garancijo samo ob zagonu, ki ga je opravil uradno šolani in pooblaščen serviser.

Odoo - Sample 2 for three columns

Uradni servis Herz

Smo uradno pooblaščeni servis za ogrevalne naprave Herz, za katere izvajamo zagone, redni servis in popravila.

Izvajamo preventivne preglede in vzdrževanje, zagon ter popravila. Pri nas lahko naročite redne vzdrževane posege in sklenete pogodbo za vzdrževanje, ki vam zagotavlja brezhibno delovanje naprav. Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za termin